FAQ (Veel Gestelde Vragen)

Hoe kan ik contact op nemen met RoboKids?

T: +31640690319
E: info@robokids.nl

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

De levertijd in Nederland en Belgiƫ is doorgaans 1 tot 2 dagen, maar kan tot 4 dagen duren.

Meer info: Algemene voorwaarden

Is mijn betaling veilig?

Ja, je betaling is veilig. Onze webshop maakt gebruik van Stripe, een toonaangevend betalingsplatform dat wereldwijd bekend staat om zijn strenge beveiligingsmaatregelen. Stripe maakt gebruik van geavanceerde encryptie en voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden in de industrie, zoals PCI-DSS. Dit betekent dat jouw betalingsgegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen. Daarnaast wordt elke transactie gecontroleerd op verdachte activiteiten om fraude te voorkomen. Je kunt met een gerust hart bij ons winkelen, wetende dat je betaling in goede handen is.

Hoe kan ik een factuur ontvangen voor mijn aankoop?

Nadat de aankoop is voltooid, ontvangt u de aankoopfactuur per e-mail.

Na hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retour sturen?

U kunt de bestelling binnen een termijn van 14 dagen retourneren.

Meer info: Algemene voorwaarden

Wat zijn de verschillende betalingsmethodes?
  • – PayPal
    – Kredietkaart/debetkaart
    – Bancontact
    iDEAL
    Apple Pay/Google Pay
Hoe kan ik het product retourneren?

Neem contact op via:

T: +31640690319
E: info@robokids.nl

of via: contact